MEGLERE SOM FORMIDLER EIENDOM I TYRKIA

Råd om kjøp Råd om leie Bolig til leie Bolig til salgs Meglere

Annonser feriebolig til salgs / GRATISDIN BOLIG ALANYA
Velkommen til Din Bolig Alanya. Vi ble etablert i 2010. Vårt hovedkontor har sin beliggenhet i vakre omgivelser i den populære bydelen Oba/Alanya. Vi disponerer et kontorlokale på hele 300 m2 i lyse og delikate farger. Selskapet har Tyrkisk og Norsk eierskap. Vårt datterselskap Din Bolig Alanya AS, Avd. Norge ble etablert i 2012. Alle våre salgsagenter rundt om i Norge er mobile, og kommer gjerne på hjemmebesøk dersom det er et ønske. Sammen finner vi din perfekte feriebolig i Tyrkia.

Adresse : Oba Kasabas? Göl Mah.Fatih Cad. M. Ta?demir Ap No: 57/A 07400 Alanya, Turkey
Telefon : 00 90 534 420 8010
www.dinboligalanya.com

NETTO HOMES
NETTO HOMES Eiendom Tyrkia er en autorisert eiendomsmegler med hovedsete i Mahmutlar, Alanya på den vakre Tyrkiske Rivieraen.
Vi er spesialisert i salg av fast eiendom langs den sydlige kysten av Tyrkia. Vårt fokus er på Alanya og Belek-regionen, hvor solen skinner 330 dager i året, og hvor det bestandig er grønt og frodig. Regionen er beliggende i et subtropisk belte, hvor de imponerende Taurusfjellene og det varme Middelhavet beskytter byen om vinteren, derfor sikrer klimaet at du kan nyte din feriebolig hele året...

Adresse : Cumhuriyet Mah. Barbaros Cad. Meydan Mevkii.
Ambassador Apt. A Block No:23/24 Mahmutlar / Alanya
Telefon : 00 90 242 528 59 97
www.nettohomes.no